Esthetisch werk


Onze werkwijze: Een eerste, efficiënte en systematische studie van het werk.

Essentieel

Een geprepareerd model of een provisorium of een wasmodellatie die het ideaal esthetische benadert dat de registratie van de occlusie van de patiënt toelaat.

 

Essentiële eerste stap

Het maken van een kontrolesleutel om het ideale ontwerp van een armatuur te kunnen ontwerpen. Deze kontrolesleutel stelt ons in staat om de vestibulaire randdikte te bepalen, het verloop van de snijrand of het occlusale vlak te kennen, de lengte van de tanden, de mediane as-lijn, dit alles in 1 oogopslag met daarbij de eventueleele esthetische correcties in te calculeren. Al onze werken worden op dezelfde manier bestudeerd en deze manier van werken zorgt er voor dat het aantal stappen tussen het tandartskabinet en het labo niet nodeloos opgedreven wordt.

 

Voor aflevering

Eind controle . Al onze werken worden op het werkmodel afgeleverd. De eindcontrole laat toe om contactpunten, tandvleesintegratie en occlusie na te kijken voor de uiteindelijke oplevering.

 

Feed-back

Elke opdracht wordt afgeleverd met een feedback fiche die ons in staat stelt om de klantentevredenheid op te volgen na aflevering.